Liikuntaseura Pori - Divine Spirit Cheerleaders, DSC

Liikuntaseura Porin cheerleadereiden yhteinen nimi on Divine Spirit Cheerleaders tai DSC. Seurassa on kaudella 2018 kaksitoista joukkuetta, joista kuusi kilpailee. Kaikki kilpailevat joukkueet ovat menestyneet omilla kilpatasoillaan. Saavutuksista voit lukea lisää joukkueiden omilta sivuilta.

 

Cheerleading - valmennusjoukkueet & harrasteryhmät

Valmennusjoukkueiden esittelyt ja treeniajat näet kunkin joukkueen kohdalta.  Valmennusryhmien yleiset karsinnat pidettään joulukuussa 2018. 


Cheerleadingin harrasteryhmiä on seurassa viisi. Yli 11-vuotiaiden Dazzlings, C-mineissä DelightDiamonds ja Divas sekä pienimmät cheerleaderit ryhmässä Mikrot. Voit tutustua cheerleadingin harrasteryhmiin tarkemmin lasten ja harrasteliikunnan sivulla.

 

Vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji

 

Mitä on cheerleading?

Pyramideja, stuntteja, hyppyjä ja huutoja. Tanssisarjoja huiskilla ja ilman, lihasvoimaa ja liikkuvuutta! Akrobatiaa unohtamatta!

"Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji. Lajiin liittyvät akrobaattiset elementit sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi." (scl.fi)

Cheerleadingiä harrastaa seurassa yli 300 cheerleaderiä. Cheerleadereiden kilpajoukkueet kilpailevat vuosittain, ja ovat menestyneet SM-tasolla.

Kaikkien cheerleading-ryhmien harjoitukset pidetään Liikuntaseura Porin Cheer-hallilla (Mehiläishaukantie 1, Pori).

Galleria