Liikuntaseura Pori - Divine Spirit Cheerleaders, DSC

Liikuntaseura Porin cheerleadereiden yhteinen nimi on Divine Spirit Cheerleaders tai DSC. Seurassa on kaudella 2018 kaksitoista joukkuetta, joista kuusi kilpailee. Kaikki kilpailevat joukkueet ovat menestyneet omilla kilpatasoillaan. Saavutuksista voit lukea lisää joukkueiden omilta sivuilta.

 

KARSINNAT valmennusjoukkueisiin kaudelle 2018

Kulunut kausi tulee pian päätökseen ja tässä kohtaa mietitään jo seuraavan kauden kuvioita. Karsinnat lähestyvät kovaa vauhtia ja suunnittelu on käynnissä. Tässä karsintainfo. Huom! Karsintoihin voivat osallistua he, joiden syksyn laskut on maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli kysyttävää tulee tähän asiaan liittyen, olettehan toimiston Anette Isoviitaan yhteydessä.

 

 

A-joukkueiden ennakkoilmoittautuminen:
A-junioreihin (Damselflies) ja A-mineihin (Mini Dragons) järjestetään ennakkoilmoittautuminen. Mikäli lapsesi karsii A-joukkueeseen, lähetäthän joukkueiden sähköpostiin ilmoittautumisen. Ilmoittautumisessa tulee olla:
1. Lapsen oma nimi (etu- ja sukunimi)
2. Syntymäaika
3. Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
4. Entiset tai nykyiset lajit. (Esim. B1-minit Dinosaurs)
5. Stunttipaikka mitä olen tehnyt tai mihin karsin. (Esim. Nousija)
Huom! Täytäthän lomakkeen huolellisesti!

Ennakkoilmoittautuminen olisi suotavaa, jotta vältytään Cheer-hallilla ylimääräiseltä
jonottamiselta. Mikäli syystä tai toisesta ette ehdi ilmoittautumaan sähköpostitse, Cheer-hallilta löytyy karsintapäivänä lomakkeita. HUOM! A-junnuihin ja A-mineihin karsiville tulee olla hyvä sitoutuminen ja motivaatio lajin harrastamiseen, koska joukkueet treenaavat hyvin tavoitteellisesti ja pyrkivät menestymään kisoissa. Läsnäolo harjoituksissa on tuolloin pakollista.

 

Mitä tarkoittaa 2005 syntyneiden erikoislupa?
Myös tänä vuonna noudatamme seurakohtaista sääntöä 2005 syntyneitä koskien. Eli 2005 syntyneet urheilijat karsivat junnuihin erikoisluvalla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mini- ja juniorijoukkueiden valmentajat keskenään sopivat etukäteen ne urheilijat, jotka mahdollisesti valitaan. Erikoisluvalla mineistä junnuihin voidaan valita joka joukkueesta (A-, B1, ja B2-mineistä) yhteensä kolme 2005 syntynyttä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että nuo kolme paikkaa on täytettävä, vaan sääntöä sovelletaan tarpeen mukaan, mikäli junnuissa ei muuten saada joukkuetta kasaan. 2005 syntyneet ovat omatoimisesti yhteydessä omiin valmentajiinsa (ja valmentajat toisiinsa) jos aikovat karsia junnuihin erikoisluvalla.

 

Miten toimin karsintapäivänä?
1. Tulen ajoissa paikalle. Vien tavarat Cheer-hallin yläkertaan. Puen urheiluvaatteet päälle ja sisäkengät.
2. Huolehdin ennakkoilmoittautumisen (A-joukkueeseen) / Ilmoittaudun karsintapäivänä halliin tultaessa.
3. Annan kaikille työrauhan ja kannustan kanssa karsijoita. Muistetaan pitää yllä hyvää ilmapiiriä.
4. 2018 Kilpajoukkueiden julkaisut selviää samana päivänä illalla. Julkaisut julkaistaan ensimmäiseksi seuran ”Cheerleader Pori” Facebook seinällä ja joukkueiden Instagram-tileillä.

 

Miten toimin, jos en pääse osallistumaan karsintoihin?
Kaikki kilparyhmissä jo olevien sekä uusien pyrkivien on osallistuttava karsintoihin varmistaakseen paikkansa joukkueessa. Kenelläkään ei ole paikkaa etukäteen!
MUTTA mikäli tiedätte, että lapsesi ei pääse karsintoihin esim. matkan takia, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin uuden joukkueen sähköpostiin tai yhteyshenkilölle (löytyvät viestin alusta) puhelimitse. Heille pyritään järjestämään sovitusti näytön paikka.

 

Karsintoihin liittyvät kysymykset
Kaikki karsintoihin ja kauteen 2018 liittyvät kysymykset suoraan kyseisen joukkueen
yhteyshenkilölle/valmentajalle. Jos lapsesi karsii esimerkiksi B1-mineihin, ole yhteydessä valmentajiin. Olkaa valmentajiin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse (joukkueen s.posti) tai tekstiviestillä. Puhelinnumerot ja sähköpostit löytyvät sähköpostin ylhäältä kohdasta ”Karsinnat etenevät seuraavasti”.

Ole siis yhteydessä uuden joukkueen valmentajiin jos:
- Et pääse osallistumaan varsinaiseen karsintatilaisuuteen
- Sinulla on muuta kysyttävää karsintoihin liittyen.

 

Miten toimin, jos en pääse mihinkään kilpajoukkueeseen tai haluan jatkaa harrastejoukkueessa
Mikäli urheilija ei pääse karsinnoissa kilpajoukkueeseen tai haluaa jatkaa harrasteryhmässä jatkossakin, hän pysyy samassa ryhmässä kuin syksyllä TAI siirtyy iän mukaan seuraavaan harrasteryhmään. Tämä koskee myös niitä, jotka ovat olleet kuluvalla kaudella kilpajoukkueessa, mutta eivät pääse tulevissa karsinnoissa kilpajoukkueeseen. Jos syksyllä kilparyhmässä olleelle ei karsinnoissa tule paikkaa kilpajoukkueessa, on hänellä mahdollisuus jatkaa harrastamista harrasteryhmässä. 2003-2007 syntyneet jatkavat C-junnujoukkueessa Dazzlingseissa ja 2007-2009 syntyneet C-mineissä. Alta löytyy harrastejoukkueiden tiedot.

Harrastejoukkueiden ikäluokat ja harjoituspäivät
Mikrot (11-13 syntyneet) 2 joukkuetta: Digimons la klo 14.30-15.30 ja Daisies la klo 11-12.
C-minit (07-10 syntyneet) 3 joukkuetta: Dolls pe klo 18.15-19.30, Divas la 12-13.15 ja Diamonds la klo 13.15-14.30.
C-junnut (03-07 syntyneet) 1 joukkue Dazzlings, treeniaika to klo 19.30-21.

Jos lapsesi on iän vuoksi siirtymässä Mikroista C-Mineihin tai kilpajoukkueesta takaisin harrastejoukkueeseen, ole yhteydessä toimistoon Anette Isoviitaan (toimisto.liikuntaseurapori@gmail.com) viimeistään 2.1.2018 mennessä. Muistathan ilmoittaa lapsen nimen sekä ryhmätoiveet.
Toive 1) ensisijainen mini ryhmä
Toive 2) toinen mini ryhmä
Toive 3) mini ryhmä, joka ei sovi lainkaan
Yritämme toteuttaa toiveet, mutta jos moni haluaa jo täynnä olevaan ryhmään, niin ykköstoivetta ei voida toteuttaa.

Uusi kausi alkaa 8.1.2017 ellei toisin mainita.

Tsemppiä kaikille karsijoille!

 

Cheerleading - valmennusjoukkueet & harrasteryhmät

Valmennusjoukkueiden esittelyt ja treeniajat näet kunkin joukkueen kohdalta.  Valmennusryhmien yleiset karsinnat pidettään joulukuussa 2017. 


Cheerleadingin harrasteryhmiä on seurassa viisi. Yli 12-vuotiaiden Dazzlings, C-mineissä DiamondsDivas ja Dolls sekä pienimmät cheerleaderit ryhmässä Digimons. Voit tutustua cheerleadingin harrasteryhmiin tarkemmin lasten ja harrasteliikunnan sivulla.

 

Vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji

 

Mitä on cheerleading?

Pyramideja, stuntteja, hyppyjä ja huutoja. Tanssisarjoja huiskilla ja ilman, lihasvoimaa ja liikkuvuutta! Akrobatiaa unohtamatta!

"Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji. Lajiin liittyvät akrobaattiset elementit sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi." (scl.fi)

Cheerleadingiä harrastaa seurassa yli 300 cheerleaderiä. Cheerleadereiden kilpajoukkueet kilpailevat vuosittain, ja ovat menestyneet SM-tasolla.

Kaikkien cheerleading-ryhmien harjoitukset pidetään Liikuntaseura Porin Cheer-hallilla (Mehiläishaukantie 1, Pori).

Galleria