Kevätkausi alkaa 11.1.

Liikunta on tärkeää eriyisesti näinä poikkeusaikoina niin lapsille kuin AIKUISILLEKIN. Liikunnan merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin korostuu entisestään, pidetään siis itsestämme huolta. Saleille emme aikuisten kanssa vielä pääse, mutta emme liimaa myöskään kotisohvaa selkään. Nyt liikutaan uusilla tavoilla ja uusilla kanavilla, ole mukana.

 

Aikuisten liikunta ajalle 11.-23.1.

ma ja ke klo 18.00 Sauvajumppa + ylämäkikävelyt,
Huomaa uusi kokoontumispaikka:  MAAUIMALAN KULMA 

ti klo 18.30 lihaskunto 30 min + venyttely 15 min facebook live / Sari

to klo 18.00 BodyBalance facebook live / Anette

 

On aika palata harrastamisen ja liikkumisen pariin. Lähde mukaan Liikuntaseura Porin monipuolisille aikuisten tunneille. Voit liikkua seuran kausimaksulla niin monta kertaa viikossa kuin haluat ja ennakkoilmoittautumisia ei tunnille tarvita. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tulostettavan lukujärjestyksen (pdf) löydät sivun alaosasta.

 

Treenien tallenteet

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siiihen uudelleen niin etätreenien sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi. 

 

Lähde liikkumaan! 

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa. Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Rakkaus liikuntaan, tuttu jumppa tai uusi ja hurmaava lajituttavuus. Liikunnan hyvä vaikutus tuntuu arjessa. Liikuntaseura Porin tunneilla liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. 

 

Galleria

aikuiset_kevat_2021.pdf