Syyskausi alkaa 1.9. - kesäjumpat jatkuvat 31.8. asti

 

Starttaa syyskausi jo elokuussaa

Miksi odottaa syyskuun alkuun, kun voit tehdä ilmoittautumisen jo nyt ja osallistua  kaikille tunneille ja tapahtumiin koko elokuun ajan, kesäaikataulun mukaisesti. Liikuntaseura Porin monipuolinen syyskausi aloitetaan 1.9. Kun ilmoittaudut jo elokuussa, maksat vain 10 euron lisämaksun uuteen kauteen. Ilmoittautumaan uudelle kaudelle pääset tästä.  Seuran kausi- ja lajimaksut löytyvät tästä. Tulossa on huikea ja liikunnallinen syksy. Hyvässä seurassa on ilo liikkua! Liiku sinäkin!

 

Elokuun tapahtumissa ja tunneilla voit käydä  myös kertamaksulla (7 €, maksetaan ohjaajalle) tai lunastaa itsellesi elokuun kortin, hinta 15 €. Kortin ostoon pääset tästä.

 

MA klo 19.00 Muokkaus 60´ / Reija Halmela
Kuninkaanhaan koulu  

TI klo 17.00 Tehotreeni / Sari Vainio 
Facebook livestriimaus: liity suljettuun ryhmään tästä

KE klo 9.00 Aamuvenyttelyt 15 min / Kristiina Uusitalo-Lindholm 
Facebook livestriimaus 

KE klo 19.00 Puistojumppa 45´/vaihtuva ohjaaja 
Satakunnan Kansan edessä olevassa puistossa joen rannalla, Pohjoisranta 11

5.8. keppijumppa / Sade-Maria Jokela
12.8. tehotreeni / Päivi Rantahalme
19.8. kiinteytys / Marianne Schrey
26.8. lihaskuntojumppa / Reija Halmela

TO klo 19.00 BodyBalance / Anette Isoviita
Kuninkaanhaan koulu 

TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA: Kuninkaanhaan koululla pukuhuoneet EIVÄT OLE käytössä eli tule paikalle treenivaatteissa ja täytä juomapullo jo kotona. 

 

KESÄN TAPAHTUMAT

Porrastreenit lauantaisin klo 11.00-12.00
18.7.
15.8. (jos sallittu)

Kahvakuula ja uinti Lavian uimarannalla tiistaisin klo 18.00
30.6.
28.7
25.8 (jos sallittu)


Treenien tallenteet

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siiihen uudelleen niin etätreenien sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi. 

 

Syksyn workshopit

Toiminnallinen vatsa- ja selkätreeni workshop lauantaina 29.8. klo 10.00-13.00. Kouluttajana kysytty Jukka Harju. Hinta jäsenille 58 € (norm. 68 €).

"Treenaa selkäsi kotona kuntoon ja kivuttomaksi, vaikka sinulla olisi pullistuma, kuten itselläni" - Jukka Harju

Oireen hoito ei muuta mitään, ranka vaatii tukea! Yleensä ei tarvita puukkoa, pillereitä tai staattista venyttelyä, vaan toiminnallista treeniä, joka auttaa selkää tasapainottamaan itsensä. Jukan valmennuksissa on mukana jo yli 9000 henkilöä

TBA Jukka Hurmeen Foamroller Workshop 
TBA Jukka Hurmeen Bootcamp 

 

Lähde liikkumaan! 

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa. Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Rakkaus liikuntaan, tuttu jumppa tai uusi ja hurmaava lajituttavuus. Liikunnan hyvä vaikutus tuntuu arjessa. Liikuntaseura Porin tunneilla liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. 

 

Galleria

aikuiset_syksy_2020.pdf