Aikuisten liikunta 

Elokuu starttaa aikuisten liikuntakauden ja mukaan pääset maksamalla 15 euroa elokuun jumpista tai ostamalla koko toimintakauden kortin 140 eurolla (tai syyskauden kortin 95 eurolla). Ole siis mukana Liikuntaseura Porin monipuolisilla aikuisten tunneilla. Voit liikkua seuran kausimaksulla niin monta kertaa viikossa kuin haluat ja ennakkoilmoittautumisia ei tunnille tarvita. Mukaan voit tulla myös 7 euron kertamaksulla (varaathan kertamaksuun tasarahan) tai ostaa kuukausikortin. 

Kesäliikunnan aikatauluun pääset tästä.

 

 

Treenien tallenteet

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siiihen uudelleen niin etätreenien sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi. 

 

Lähde liikkumaan! 

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa. Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Rakkaus liikuntaan, tuttu jumppa tai uusi ja hurmaava lajituttavuus. Liikunnan hyvä vaikutus tuntuu arjessa. Liikuntaseura Porin tunneilla liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. 

 

Galleria

aikuiset_kevat_2021.pdf