Aikuisten liikunta 

Kevätkausi jatkuu heinäkuun loppuun asti. Ole siis mukana. Lähde mukaan Liikuntaseura Porin monipuolisille aikuisten tunneille. Voit liikkua seuran kausimaksulla niin monta kertaa viikossa kuin haluat ja ennakkoilmoittautumisia ei tunnille tarvita. Mukaan voit tulla myös 7 euron kertamaksulla (varaathan kertamaksuun tasarahan) tai ostaa kuukausikortin. 

Kesäliikunnan aikatauluun pääset tästä.

 

 

Treenien tallenteet

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siiihen uudelleen niin etätreenien sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi. 

 

Lähde liikkumaan! 

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa. Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Rakkaus liikuntaan, tuttu jumppa tai uusi ja hurmaava lajituttavuus. Liikunnan hyvä vaikutus tuntuu arjessa. Liikuntaseura Porin tunneilla liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. 

 

Galleria

aikuiset_kevat_2021.pdf