Syyskausi alkaa 1.9.

On aika palata harrastamisen ja liikkumisen pariin. Syyskausi kestää syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin. Lähde mukaan Liikuntaseura Porin monipuolisille aikuisten tunneille. Voit liikkua seuran kausimaksulla niin monta kertaa viikossa kuin haluat ja ennakkoilmoittautumisia ei tunnille tarvita. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Facebookin livestriimaus

Sarin tehokkaat ja hauskat treenit pääset jäsenenä tekemään Liikuntaseura Porin facebokin livessä joka sunnuntai klo 17.00. Linkki sivuille on tässä: Sarin facebook-ryhmä

Treenien tallenteet

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siiihen uudelleen niin etätreenien sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi. 

 

Syksyn workshopit

Foamroller Workshop 10.10.

Anatomic Functional Training
FASKIA JA FOAMROLLER -WORKSHOP
Oikeat tekniikat haltuun!
Kivut ja jumit eivät kuulu normaalisti toimivan kehon elämään. Hierontaa ja faskiakäsittelyjä kannattaa käyttää, mutta et todennäköisesti voi käydä hieronnassa kolmea kertaa viikossa etkä ottaa viiden minuutin hierontoja joka ilta kotona kireimmille paikoille.

Foamroller on loistava työkalu kehon tilapäisten kireyksien avaamiseen yhdessä faskiavenytysten ja aktivointien kanssa. Tätä varten on hyvä opetella asennot ja tekniikat. Erityisen tärkeää on osata oikeat tekniikat, jotta rullaa on turvallista ja hyödyllistä käyttää ja että liikkuvuusharjoitukset osuvat oikein linjoihin.

Workshop antaa sinulle käyttöösi kaikki kuusi foamroller tekniikkaa ja oikeat asennot koko keholle. Lisäksi opit aktiivisen dynaamisen anatomisesti oikean liikkuvuusharjoitteen jokaiselle kuudelle faskialinjalle.
Workshopin toteuttaa Anatomic Functional Training.

Paikka ja aika 10.10.2020 klo 10 - 13
Liikuntaseura Porin cheer-halli, Mehiläishaukantie 1
https://www.aft.fi/faskiaworkshop
Ilmoita suosittelija LIIKUNTASEURA PORI ilmoittautumislomakkeella niin saat kaupan päälle faskiapallon.

TBA Jukka Harju Bootcamp 7.11.

 

Lähde liikkumaan! 

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa. Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Rakkaus liikuntaan, tuttu jumppa tai uusi ja hurmaava lajituttavuus. Liikunnan hyvä vaikutus tuntuu arjessa. Liikuntaseura Porin tunneilla liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. 

 

Galleria

Kopio RYHMÄLIIKUNTATUNNIT EXEL SYKSY 2020.pdf