Harrastajapolku ja ilmoittautumislinkki

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2021-2022

Liikuntaseura Pori tarjoaa monipuolista liikuntaa tytöille, pojille, naisille ja miehille. Seura liikuttaa lähes kahta tuhatta porilaista joka viikko! Seura tarjoaa liikutusta niin monipuolisissa harrasteryhmissä kuin eri lajien valmennusryhmissäkin aikuisia unohtamatta. Seuran liikuntakellosta löytää liikuntaa koko elämänkaaren mittaiselle matkalle. Ja kun kurkkaa kellon alle ja jatkaa lukemalla eteenpäin, löytyy matkan varrelta liikuntatarjonta tarkemmin avattuna sekä seuran arvot lihavoituna. Arvot ovat toimintamme perusta.


                                   Liikuntaseura Porin harrastajapolku

 

 

Perheliikunta Liikuntaharrastus aloitetaan yhdessä turvallisesti aikuisen kanssa aikuinen + lapsi -ryhmistä. Innostavat ja ammattitaitoiset ohjaajat saavat kaikki nauttimaan liikkumisesta ja temppuilusta perheryhmissä. Matka liikuntapolulla voi alkaa.


Lapset ja nuoret. Kun ikää karttuu, lapsi voi jatkaa harrastustaan alle kouluikäisten ryhmissä. Liikunnan tulee olla hauskaa ja monipuolista. Seuran arvojen mukaisesti lasten ryhmissä liikuntaan ilolla ja intohimolla. Mm. temppuilevat ja pelaavat Ninjat, herkät, voimistelutaitojaan aloittelevat Nuput, vauhdikkaat LasVekaras ja telinevoimistelun voimistelukoululaiset aloittelevat omaa itsenäistä liikkujan polkuaan. Lasten ryhmissä opitaan yhdessä toimimista, pelisääntöjen noudattamista sekä muiden huomioimista. Näistä eilisen Ninjoista ja Nupuista kasvaa uusia harrastajia ja kilpailijoita seuran kaikkiin lajeihin.


Seurassa lapsi ja nuori voi harrastaa tai kuulua valmennusryhmiin joukkuevoimistelussa, telinevoimistelussa, teamgymissä sekä cheerleadingissä alakouluikäisestä yläkouluikäiseen. Lapsista ja nuorista kasvaa seurassa terveitä, iloisia ja vastuuntuntoisia liikkujia. Seurassa luodaan elämyksiä ja edistetään kasvatuksellisuutta. Valmennuksen pariin siirtyminen tarkoittaa liikkujalle oman intohimon löytymistä ja harjoittelusta tulee harrastamista tavoitteellisempaa. Moni nuori huomaa tässä kohtaa sisällään sykkivän seurasydämen ja haluaa siirtyä myös itse seuran ohjaajaksi/valmentajaksi. Ohjaajaksi siirtyminen aloittaa uuden ihanan uuden uran seuran ohjaajapolulla.


Aikuiset. Kun kilpakentät jäävät taa tai lempiharrastuksessa tulee ikä vastaan, on tärkeää löytää omalle liikuntapolulle jatketta. Aikuisille seura tarjoaa liikutusta niin nuorille aikusille kuin seuran ikääntyneimmillekin harrastajille. Laadukkaita ryhmäliikuntatunteja tämän päivän trendeistä ikivireiden voimisteluun. Seurasydämen sykkiessä voimakkaasti vielä pitkän voimistelu-uran jälkeenkin voi yhteisiä kokemuksia ja ikimuistoista voimisteluhetkiä jakaa seuran Kiltalaisten omassa ryhmässä, johon uudet jäsenet ovat aina tervetulleita.

Elämän kaaren mittaisen liikunnan tarjoaminen kysyy seuralta rohkeutta. Rohkeus sanoa enemmän kyllä kuin ei. Rohkeus panostaa niin lasten kuin aikuistenkin liikunnalliseen elämäntapaan. Rohkeus kannustaa kokeilemaan ja kehittymään niin harrastajaa kuin ohjaajaakin. Yli 100-vuotias Liikuntaseura Pori on iloinen, rohkea ja laadukas kasvattaja.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjeet ilmoittautumiseen ja rekisteröitymiseen löydät oheisesta valikosta. Suoraan ilmoittautumiseen - ja ryhmiin joissa on tilaa - pääset myös tästä linkistä.

 

Galleria

liikuntaseurapori__harrastus-javalmennuspolkuympyra.pdf