Galleria

Ilmoittautuminen kaudelle 2020/2021

Ilmoittautuminen kaudelle 2020/2021 ja ryhmiin tapahtuu nettisivujemme kautta tästä linkistä. Ikivireät voivat ilmoittautua ja maksaa käteisellä myös toimistolla.

Ilmoittautua voit koko toimintakauden ajan, jos ryhmissä on tilaa. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti heti ilmoittautumisen avauduttua. Täysiin ryhmiin voit halutessasi ilmoittautua varasijalle. Kauden 2020 tunnit alkavat 1.9.2020 lukujärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa
18.8. klo 10 Aikuisten liikunta
19.8 klo 10  Telinevoimistelu
20.8. klo 10 Lasten ja nuorten liikunta

 

Ohje ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Huomioithan, että tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lapset ilmoittautuvat jokaiseen ryhmään erikseen ja aikuiset aikuisten liikuntaan, ei erillisiin ryhmiin. Jos haluat olla mukana vain syyskauden, niin valitse silloin "osallistuu vain syksyn tunteihin" -ryhmä.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

Galleria