Kausi-, laji- ja valmennusmaksut

Lapset/nuoret (2004 syntyneet ja nuoremmat) 90 € vuosikortti (syksy/kevät 60 €)
Aikuiset (2003-1956 syntyneet) 120 € vuosikortti (syksy/kevät 80 €)
Seniorit (1955-syntyneet ja vanhemmat) 90 € vuosikortti (syksy/kevät 60 €)

Kausi päättyy 16.5.2021 ja sen jälkeen jatkuvat valmennusryhmien kesätreenit ovat maksulliset. 
1 krt/vk 15 € ja 2 krt/vk 30 €. Elokuun treenit sisältyvät syksyn valmennusmaksuihin.

Vuonna 2021 aikuisten kevätkausi jatkuu heinäkuun loppuun asti ja tunneille pääsee kevään/koko toimintakauden jäsenkortilla. Uudet harrastajat liikkuvat kesätreenit 15 €/kk.

Aikuisten kausimaksun voi maksaa Smartum- tai Tyky-liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu tällöin normaalisti ja ota salille mukaan setelit ja lasku niin saat kortin sitä vasten. Maksaa voit myös ePassilla, Smartumin Saldo ja EazyBreak -sovellusten kautta. 

 

Kertamaksu tai kymppikortti

Vaihtoehtona jäsenyydelle on kertamaksu 7 € aikuisten tunneilla tai 10-kortti 60 € (ei vaadi ilmoittautumista). 

 

Muut maksut

Cheerleadingin, joukkuevoimistelun, teamgymin ja telivoimistelun lajimaksut, jotka tulevat jäsenmaksun lisäksi, löytyvät oheisesta valikosta.

 

Sisaralennus

Sisaralennus 10 € (alle 16-vuotiaat) ainoastaan vuosikortista. Sisaralennuksen saa kun lapset (alikäyttäjät) on rekisteröity aikuisen (ylikäyttäjän) alaisuuteen. Sisaralennuksen saa automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä, ensimmäisen lapsen kausimaksu on normaalihintainen ja seuraavien kausimaksu on -10 euroa. Jäsenmaksua ei palauteta. Lasten ja nuorten tunneilla voi kerran käydä tutustumassa ennen laskun maksua.

 

Epidemian/pandemian vaikutus 

Pandemian tai epidemian lopettaessa ohjatun harjoittelun laji- ja valmennusmaksuja palautetaan seuraavan kokonaisen kuukauden alusta alkaen, ei kuitenkaan makseta alle 20 euron palautuksia. Kausimaksuja ei palauteta. Palauttamatta jääneillä osuuksilla katetaan etäharjoittelusta tulevia kustannuksia.

 

Vakuutus

Seura vakuuttaa kaikki alle 16-vuotiaat harrasteryhmien jäsenet Pohjolan Jumppaturva-vakuutuksella, jotka ovat maksaneet kausimaksun 23.9. mennessä. Valmennusryhmien harrastajat hankkivat lisenssin mukana tulevan lajivakuutuksen (oma vakuutus riittää, jos se kattaa lajin ja kilpaharrastamisen).

 

Valmennusmaksujen palautus sairastapauksissa

Pitkän sairausloman vuoksi on mahdollista saada valmennusmaksuista maksun alennus. Tämän edellytyksenä on:
• lääkärintodistus, toimitetaan 7 vrk kuluessa toimistoon
• sairausloma kestää vähintään kokonaisen kalenterikuukauden

Maksualennus on ensimmäisestä kokonaisesta kalenterikuukaudesta 50 % laskennallisesta kuukausimaksusta. Tätä seuraavat kokonaiset kalenterikuukaudet ovat maksuttomat. Liikkujan kausimaksua ei palauteta.

 

Lopettaminen kesken kauden

Kesken kauden lopettaessa harrastamisen tulee harrastajan maksaa vielä sen kuukauden valmennusmaksut, jona lopettamisilmoitus on tehty seuralle. Sitä seuraavien kuukausien maksut perutaan. Jos maksuja on maksettu ennakolta palautetaan valmennusmaksut perumiskuukautta seuraavilta kuukausilta. Palautuksesta vähennetään palautuskulut 10 euroa.

  

Peruutusehdot

Osallistuminen workshopiin tai muuhun tapahtumaan on oikeus peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen worshopin alkua, ellei workshopin kohdalla toisin mainita. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen workshopin alkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta. Sairastapauksissa palautetaan osallistumismaksu lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 15 euron toimistokuluilla.

Mikäli Liikuntaseura Pori joutuu perumaan workshopin vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, palautetaan osallistujalle koko osallistumismaksu.

Galleria