Kesän 2020 leirit

Liikuntaseura Pori liikuttaa porilaisia koko kesän

Kevätkausi päättyi kesken kauden poikkeuksellisissa oloissa ja sen vuoksi seura järjestää kesällä 2020 liikuntaa ja tapahtumia koko kesän. Ohjelmat on suunniteltu kuukaudeksi kerrallaan, hallitusten suositusten mukaisesti. Aloitamme kesäkuulla. Ohjelmassa on monipuolisia ja hauskoja leirejä lapsille. Perheeen pienimille järjestetään omia viikkotunteja. 

Kaikkiin leireihin  ilmoittaudutaan seuramme ilmoittautumisjärjestelmän kautta tästä. Ilmoittautuminen KESÄKUUN leireille ja ryhmiin alkaa 26.5. klo 10.00.

* Leirit järjesteään Liikuntaseura Porin cheer-hallilla, Mehiläishaukantie 1
* Leirit ovat joko yhden tai kolmen päivän mittaisia
* Hinnat: 1 päivän leiri 10 €, 3 päivän leiri 30 €
* Osallistujamäärä on 15 lasta/leiri
* Leiriaika on klo 10.00-13.00
* Leireillä lounastauko, jossa syödään omat eväät

Liikuntaseura Pori noudattaa leirijärjestelyissä tehostettua hygieniaa. Liikkuminen on turvallista ja hauskaa. kaikille leiriläisille tulee vielä erilliset hygienia- ja turvallisuusohjeet leirikäytäntöhin liittyen.

 

2.-4.6. Kolmen päivän Akro-leiri (8-12 v.)

Tällä leirillä opetellaan akrotaitojen perusteita. Muistellaan ja opetellaan mm. kuperkeikan ja kärrynpyörän suoritustekniikat. Tälle akroleirille on kiva tulla, vaikka temput ja taidot olisivat vielä vähän hakusessakin. Täällä niitä opitaan. 

15.6. Yhden päivän Akro-leiri (8-13 v.)

Tullessasi yhden päivän akro-leirille, ohjaajat toivovat, että sinulla olisi jo perusteet halussa. Tämän kolmituntisena aikana voidaan keskittyä mm. puolivoltteihin ja voltteihin. Haastavia taitoja, mutta näitäkin harjoitellaan hyvällä mielellä ja hauskaa pitäen. 

Ohjaajina molemmissa leireissä:  Aada ja Raisa

 

9.-11.6. Kolmen päivän Cheer-leiri (8-12 v.)

Tule mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa cheer-maailmaan. Leirillä käydään läpi cheerleadingin perustaitoja, uuden oppimista unohtamatta. Tällä leirillä opit tekemään perusstuntteja ja helppoja pyrtsejä pienryhmissä.

22.6. Yhden päivän Cheer-leiri (12-16v.)

Sinulla on kenties jo taustaa harrastamisesta ja peruslajitaidot ovat kunnossa. Tällä leirillä haluat hioa ne timattiseen kuntoon ja oppia uutta. Ohjaajat opettavat uusia stuntteja ja heittävät haastetta harjoitteluun. 

Ohjaajina molemissa leireissä: Janna ja Viivi

 

16.-18.6 Kolmen päivän Liikunnallinen kepparileiri (6-10 v.)

Keppihevosille suitset valmiiksi ja ratsastajan hiukset ponnarille. Tällä leirillä liikutaan paljon niin kepparin kanssa kuin ilmankin. Leikkiä, lihaskuntoa ja huippuhauskaa. Kepparileirillä hevoset viedään välillä laukalle myös lähimaastoon.Omat kepparit mukaan 

Ohjajaajina: Elviira ja Emmi

 

23.-25.6. Junnujen toiminnallisen treenin leiri 3 päivää (10-14 v.)

Toiminnallinen harjoittelu, kehonpainotreeni ja liikuntahaasteet innostavat tänä päivänä niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. Junnujen omalla leirillä päästään tutustumaan monipuoliseen  ja hauskaan harjoitteluun. Näillä treeneillä kunto nousee kohtisten. Tälläkin leirillä muistetaan tärkein: liikumisen tulee olla kivaa. Hikoillaan, hengästytään ja hymyillään. 

Ohjaajina Elviira ja Emmi

 

8.6. Yhden päivän Lisää Liikkuvuutta-leiri (6-10 v.)

Notkeampi, ketterämpi ja liikkuvampi, siinä vinkkejä tälle leirille. Miten lisätä liikkuvuutta? Ohjaajien kanssa pääset tekemään monipuolisia harjoitteita niin treenaten kuin leikkien. Liikuvuusharjoitteissa on huippua päästä heittäytymään myös leikin maailmaan.

Ohjaajina Janna ja Viivi