Kesän 2020 ryhmät

Kevätkausi päättyi kesken kauden poikkeuksellisissa oloissa ja sen vuoksi seura järjestää kesällä 2020 liikuntaa ja tapahtumia koko kesän. Ohjelmat on suunniteltu kuukaudeksi kerrallaan, hallitusten suositusten mukaisesti. Aloitamme kesäkuulla.  Perheeen pienimille järjestetään omia kesäryhmiä kuten Las Vekaras, Ninjat tai Nuput. 

 

* kesäryhmät järjestetään LiikuntaseuraPorin cheer-hallilla, Mehiläishaukantie 1
* hinta 20€ kk/ryhmä
* yhden kerran kesto 45 min-1 h
* ryhmän koko: 15 lasta

 ILMOITTAUTUMINEN:
Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan seuramme ilmoittautumisjärjestelmän kautta tästä

Liikuntaseura Pori noudattaa ryhmissä tehostettua hygieniaa. Liikkuminen kesäryhmissä on turvallista ja hauskaa.

Tiistaisin klo 16.30-17.15 Ninjat (2013-2015)
(2.6., 9.6., 16.6., 23.6., 30.6.)

Liikunnaniloa pojille! Vauhdikkaita ja veikeitä liikunnallisia leikkejä, temppuratoja ja joukkuepelejä, joiden avulla liikunta on hurjan hauskaa ja taidot karttuvat.
Ohjaajana Reija ja 

 

Torstaisin klo 16.00-16.45 LasVekaras (2013-2015)
(4.6., 11.6., 18.6., 25.6.)

LasVekaras on monipuolinen liikuntatunti 4-6 vuotiaille tytöille ja pojille, jossa riittää touhua ja temmellystä sekä liikunnan riemua ja iloa.

Tutustumme erilaisiin sääntöleikkeihin sekä liikuntavälineisiin helppojen pelien ja leikkien kautta. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.
Ohjaajina Elviira ja Emmi

 

Sunnuntaisin klo 17.00-17.45 Nuput 4-5 v.
( 7.6., 14.6., 28.6. HUOM! NUPPUJA EI 21.6.)

Ensin opetellaan nousemaan korkeille varpaille ja kurkottamaan kattoon kuin kirahvi, liikkumaan ketterästi kuin kissa. Millä erilaisilla tavoilla voi pyöriä? Kierimistä, kääntymistä, kuperkeikkoja… Pian enää edes kärrynpyörät eivät päätä huimaa. Lasten jumppatunneilla opitaan juoksemaan, hyppimään ja ojentamaan varpaat, tekemään yhteistyötä ryhmän kanssa ja esiintymään voimistelun ilosta. Lasten jumppatunneilla opitaan juoksemaan, hyppimään ja ojentamaan varpaat, tekemään yhteistyötä ryhmän kanssa. Nuppuvoimistelussa harjoitellaan leikinomaisesti perusvoimistelun alkeita. 

Sunnuntaisin klo 18.00-19.00 Nuput 6-7 v.

Ensin opetellaan nousemaan korkeille varpaille ja kurkottamaan kattoon kuin kirahvi, liikkumaan ketterästi kuin kissa. Leikitään mustekalaa ja kiivetään puolapuita pitkin korkealle. Millä erilaisilla tavoilla voi pyöriä? Kierimistä, kääntymistä, kuperkeikkoja… Pian enää edes kärrynpyörät eivät päätä huimaa. Lasten jumppatunneilla opitaan juoksemaan, hyppimään ja ojentamaan varpaat, tekemään yhteistyötä ryhmän kanssa ja esiintymään voimistelun ilosta.

Ohjaajina Marja Koskinen ja Amanda Nenonen