Kevään WorkShopit

Tapahtumakalenteri

Liikuntaseura Pori järjestää näytöksiä, kilpailuja ja muita tapahtumia kauden aikana. Osallistumme myös lajien kilpailuihin eri puolilla Suomea. Tästä tapahtumalistauksesta näet, missä eri tapahtumissa seuramme joukkueet ovat mukana. Seuran omista tapahtumista näet lisätietoa valikosta tai klikkaamalla tapahtuman kohdalta lisätietoihin. Tervetuloa tapahtumiin liikkumaan, esiintymään tai kannustamaan!

 

PERUTTU 14.3. Barre Move Kuninkaanhaan koululla klo 12-13.00

Toiveesta järjestämme myös keväällä voimaa, liikkuvuutta ja hyvää ryhtiä kehittävät Barre Move -workshopit!

Liikuntaseura Pori järjestää keväällä kaksi Barre Move-treeniä Kuninkaanhaan koululla.

lauantai 14.3.2020 klo 12.00-13.00

Barre Move on maailmalla suureen suosioon nousseen Barren Ruotsissa kehitetty treenikonsepti. Sen tärkeimpiä inspiraatioita ovat klassinen baletti, jooga ja toiminnallinen harjoittelu. Tehokas, mutta lempeä koko vartalon treeni, joka auttaa parantamaan ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä lisäämään voimaa.
Aiempaa baletti- tai joogakokemusta et tarvitse, sillä tunnilla harjoitukset ja liikkeet perustuvat helppoihin perustekniikoihin. Tunnilla käytetään balettitankoa tai keppiä harjoituksen tukena.

Tunti on tehokas ja haastaa keskivartalon lihakset koko treenin ajan.

Barre Moven tunnit ohjaa Marjaana Auravalta.

Kertamaksu 7€. Liikuntaseura Porin jäsenille ilmainen


 

PERUTTU 28.3. Afro-tanssi quinealaisten soittajien tahdisssa Kuninkaanhaan koululla klo 12-13.30

Länsiafrikkalainen tanssi on iloista, energistä ja vauhdikasta. Se kohottaa kuntoa kuin huomaamatta, sekä kehittää rytmitajua, keskittymistä ja koordinaatiokykyä. Länsiafrikkalaisen tanssin liikekieli on kokonaisvaltaista ja liikeradat laajoja. Vuorovaikutus elävän musiikin kanssa antaa energiaa ja tuo tanssimiseen tunnelmaa!

Länsiafrikkalaista tanssia tanssitaan avojaloin, mutta tossutkin toimivat, jos tarpeen. Mukaan rento tanssiasu, hikipyyhe ja vesipullo. Aikaisempaa afrotanssikokemusta ei välttämättä tarvita, kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille! Ohjaajana Lilli Rannikko

Kertmaksu 10 €, Liikuntaseura Porin jäsenille ilmainen

 

PERUTTU 4.4. Faskia Method-tunti Kuninkaanhaan koululla klo 12-13

FasciaMethod-konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu sekä faskiakäsittely pallolla.FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

Kertamaksu 7€, Liikuntaseura Porin jäsenille ilmainen

 

23.5. ja 13.6. klo 11.00 Mestareiden Porrastreeni Isomäessä


Kokenut, kannustava liikuntaohjaaja Kristiina Uusitalo-Lindholm opastaa tehokkaaseen porrastreeniin uusilla Mestarien portailla. Porrastreeni mukautuu jokaiselle, joten aloittelijat ja kovaa treenaavat sopivat mainiosti mukaan ryhmään.

Liikuntaseura Porin järjestämät porrastreenit:
la 23.5. klo 11.00
la 13.6. klo 11.00

Lähtö Porin Maauimalan kulmalta. Olethan ajoissa. Porrastreeniin ei ennakkoilmoittautumista.

Lähde mukaan liikkumaan luontoon! Porrastreenit ovat kaikille ilmaiset.


2.5.2020 - Liikuntaseura Porin kevätnäytös "Me tehtiin tää!"