Galleria

Rekisteröityminen jäseneksi

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran, joten jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, pääset samoilla tunnuksilla ilmoittautumaan ryhmiin. Jos olet unohtanut salasanasi, saat sen ohjelman kautta sähköpostiisi laittamalla sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnukseksi ja klikkaa Unohtuiko salasana -kohtaa.

Rekisteröityä voit kohdassa Harrasteliikunta ja sieltä Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan -kohdasta Ilmoittaudu tästä.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran numeroon 02 633 1204 tai tulla käymään toimistolla Pohjoisranta 11 E (ma, ti ja to klo 12-15 ja ke klo 12-18). Korona-aika tuo poikkeuksia aukioloaikoihin, joten soita ennen kuin tulet.

 

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

Alle 16-vuotiaat tulee rekisteröidä aikuisen alakäyttäjäksi ja sähköpostiosoitteeksi annetaan huoltajan sähköpostiosoite, koska lasku lähetetään annettuun osoitteeseen. Aikuinen rekisteröi ensin itsensä ja sen jälkeen alaikäiset lapsensa omiksi alikäyttäjiksi omat tiedot -sivulla "rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen" linkin lomakkeeseen. Huoltajan on annettava alaikäisen lapsen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteensa. Sisaralennuksen saa ylikäyttäjän (aikuinen) alaisuudessa olevat alikäyttäjät (lapset), ensimmäinen lapsi maksaa normaalin kausimaksun ja seuraavat sisarukset -10 euroa. Yli 16-vuotiaat voivat rekisteröityä itse huoltajan luvalla.

 

Huomaathan, että ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen rekisteröitymistä jäseneksi. Ilmoittautumaan ja rekisteröitymään pääset tästä linkistä.

Galleria