Galleria

Vakuutus

Seura vakuuttaa kaikki alle 16–vuotiaat harrasteryhmien jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa 23.9. mennessä. Vakuutettuja ovat kaikki lasten ja nuorten harrasteliikunnan ryhmät.

Joukkuevoimistelun, cheerleadingin, telinevoimistelun ja teamgymin valmennusjoukkueiden tulee omata kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai hankkia lajiliiton kautta vakuutuksellinen lisenssi. Lisätietoja saat toimistolta tai valmentajalta.

Vakuutetut on vakuutettu Pohjolan Jumppaturvalla, joka on ryhmätapaturmavakuutus. Vahingon sattuessa ole ensin yhteydessä valmentajaan/ohjaajaan, joka ottaa myöhemmin yhteyden toimistoon. Hoitokulut maksetaan ensin itse ja haetaan Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Sen jälkeen Pohjolaan toimitetaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot sekä hoitokulukuitit.


Tee Urheiluvahinkoilmoitus puhelimitse numerossa 0303 0303 (arkisin klo 8-18) tai verkossa osoitteessa www.pohjola.fi Pohjola ottaa tarvittaessa seuran toimistoon yhteyttä vakuutusasioissa.

Galleria