Galleria

Tilaa viralliset seuratuotteet verkkokaupastamme!

Liikuntaseura Porin seuravaatemallisto

Seuran viralliset treeniasut ja edustusvaatteet voi nyt tilata kätevästi yhteistyökumppaniltamme Team Placen verkkokaupasta.

Treenivaatteisiin voi seuran logon lisäksi painattaa lajin (joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, telinevoimistelu, cheerleading) ja osaan vaatteista myös oman nimen. Painatuspaikat näkyvät kuvissa. Lajin painatus sisältyy tuotteen hintaan, nimipainatus + 5 €.

Cheerleadin-harrastajat voivat tilata lajiin sopivat treeniasut myös Team Placesta, lajikohtaisesta DSC-verkkokaupasta. Kaikkiin DSC-verkkokaupan treeniasuihin painetaan DSC Divine Spirit Cheerleadersin logo ja halutessasi saat treenivaatteeseen oman nimesi (+5 €). Painatuspaikat näkyvät kuvissa.

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat ja Tampereella käsityönä tehtävät Ballerinan treenitrikoot ja sortsit ja toppi pysyvät seuravaatemallistossa. Teemme kauden aikana kimppatilauksia muutaman kerran, syyskaudella heti kauden alussa ja toisen kerran syysloman jälkeen.

Pukupussi

Laadukas voimistelu- ja esiintymisasujen kuljetukseen tarkoitettu pukupussi seuran logolla. Pussin hinta 22 €. Pusseja löytyy toimistolta. 

Seurapaita ja seurapipo

Tummansininen  ja laadukas lyhythihainen treenipaita. Paitoja tilataan yhteistilauksena pari kertaa vuodessa. Paidan hinta on 15 euroa. 
Seuran oma tupsupipo löytyy toimistolta ja pipon hinta on 15 euroa. tule ostamaan omasi. 

Suositut treenivaatteet ryhmätilauksena

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat, tamperelaisen Ballerina ja Liikunnan käsityönä Suomessa tehtävät treenitrikoot,- sortsit ja topit on nyt mahdollista tilata muutaman kerran vuodessa.

Nilkkapituisten trikoiden ja treenitsortsien materiaali on joustavaa, mattapintaista ja pehmeää meryl lycraa. Trikoissa on näyttävä Liikuntaseura Pori logo trendikkäästi lahkeessa. Hihaton tyköistuva toppi painijaselällä on erittäin napakkaa ja joustavaa meryl lycraa. Seuran logo on topissa näyttävästi pystyssä.

Hinnat:
Lasten trikoot 31,50 € (NR3), shortsit (NR1A) 22,50 €, toppi (PAITA1) 31,50 €.
Aikuisten trikoot 36,50 € (NR3), shortsit (NR1A) 220,5 €, toppi (PAITA1) 33,50 €

Treenivaatteet ovat sovitettavissa seuran toimistolla (Pohjoisranta 11 E, avoinna ma 12-15, ti 12-15, ke 12-18, to 12-15). Lähetäthän tilauksesi osoitteeseen tilaus.liikuntaseurapori@gmail.com ja lisäämme tilauksesi seuraavaan mahdolliseen ryhmätilaukseen. Kerromme paluuviestissä tarkemman ajankohdan.

 

 

Hyviä ostoksia ja mukavia treenejä!

Galleria