Galleria

Tilaa viralliset seuratuotteet verkkokaupastamme!

Uuden vuoden kunniaksi erä tupsullisia treenipipoja!

Talven pakkasiin voi nyt varautua treenipipolla, jossa Liikuntaseura Porin logo brodeerattuna eteen ja pipossa kulkee neulottuna teksti 'LIIKUNTASEURA PORI'. Loistava talven ja kevään treeneihin kulkemiseen, hiihtoladuille, kisamatkoille jne. Pipon hinta 15 €.

Pipoja on vain 100 kpl erä. Ennakkovaraukset maililla kristiina.liikuntaseurapori@gmail.com. Joukkueet voivat kerätä tilaukseen yhteen ja toimittaa ennakkotilauksen jojon tai valmentajan kautta.

Pipon voi noutaa seuran toimistolta tammikuussa viikolla 4 (tarkempi aika ilmoitetaan pipojen saavuttua).

 

Liikuntaseura Porin seuravaatemallisto on uusiutunut.

Seuran viralliset treeniasut ja edustusvaatteet voi nyt tilata kätevästi yhteistyökumppaniltamme Team Placen verkkokaupasta.

Treenivaatteisiin voi seuran logon lisäksi painattaa lajin (joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, telinevoimistelu, cheerleading) ja osaan vaatteista myös oman nimen. Painatuspaikat näkyvät kuvissa. Lajin painatus sisältyy tuotteen hintaan, nimipainatus + 5 €.

Cheerleadin-harrastajat voivat tilata lajiin sopivat treeniasut myös Team Placesta, lajikohtaisesta DSC-verkkokaupasta. Kaikkiin DSC-verkkokaupan treeniasuihin painetaan DSC Divine Spirit Cheerleadersin logo ja halutessasi saat treenivaatteeseen oman nimesi (+5 €). Painatuspaikat näkyvät kuvissa.

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat ja Tampereella käsityönä tehtävät Ballerinan treenitrikoot ja sortsit ja toppi pysyvät seuravaatemallistossa. Teemme kauden aikana kimppatilauksia muutaman kerran, syyskaudella heti kauden alussa ja toisen kerran syysloman jälkeen.

 

Suositut treenivaatteet ryhmätilauksena

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat, tamperelaisen Ballerina ja Liikunnan käsityönä Suomessa tehtävät treenitrikoot,- sortsit ja topit on nyt mahdollista tilata muutaman kerran vuodessa.

Nilkkapituisten trikoiden ja treenitsortsien materiaali on joustavaa, mattapintaista ja pehmeää meryl lycraa. Trikoissa on näyttävä Liikuntaseura Pori logo trendikkäästi lahkeessa. Hihaton tyköistuva toppi painijaselällä on erittäin napakkaa ja joustavaa meryl lycraa. Seuran logo on topissa näyttävästi pystyssä.

Hinnat:
Lasten trikoot 30 € (NR3), shortsit (NR1A) 20 €, toppi (PAITA1) 30 €.
Aikuisten trikoot 35 € (NR3), mikroshortsit (NR1A) 20 €, toppi (PAITA1) 32 €

Treenivaatteet ovat sovitettavissa seuran toimistolla (Pohjoisranta 11 E, avoinna ti 10-15, ke 10-18, to 10-15). Lähetäthän tilauksesi osoitteeseen tilaus.liikuntaseurapori@gmail.com ja lisäämme tilauksesi seuraavaan mahdolliseen ryhmätilaukseen. Kerromme paluuviestissä tarkemman ajankohdan.

 

Hyviä ostoksia ja mukavia treenejä!

Galleria