Seuran toimintakertomus vuodesta 2019

Vuonna 2019 jatkettiin seuran hallinnon kehittämistä ja uusien toimintatapojen luomista. Hallinnon puolella luotiin vuosikalenteri ja laajennettiin johtokunnan Driven käyttöä tallentamalla sinne enemmän johtokunnan tarvitsemaa materiaalia. Luotiin Viestintätiimi suunnittelemaan seuran viestintää ja markkinointi. Seuralle hankittiin oma tabletti ja pankkikorttipääte.


Cheerleading-tiimi järjestäytyi uudelleen tiimin johtokuntalaisten luopuessa paikastaan sekä monen valmentajan siirtyessä uuteen porilaiseen cheer-seuraan. Harrastajamäärän tuli pieni notkahdus, mutta siltikin harrastajia oli n. 200 lajin suuren suosion johdosta. Cheerleading sai uutta näkyvyyttä, kun järjestettiin Porin ensimmäiset cheerleadingin aluekilpailut, PoriSpirit, marraskuussa. Satakunnan Kansa teki live-lähetyksen kilpailusta.


Syksyllä hankittiin koko seuran Seurasydän-paita, joka annettiin johtokuntalaisille, salikavereille ja ohjaajille/valmentajille sekä joukkueenjohtajille joululahjaksi. Harrastajat saivat tilata sen itselleen ja sovitusta varten järjestettiin salikiertue mallipaitojen kanssa.


Liikuntapaikkojen remontit aiheuttivat murhetta tänäkin vuonna Ruosniemen koulun luopuessa iltakäytöstä, mutta onneksi tilalle valmistui uusi koulu Itä-Poriin, Itätuuli, josta saatiin vuoroja.


Vuonna 2019 seurassa oli 1827 jäsentä. Jäsenmäärän jakautuminen eri ikäryhmiin ilmenee alla olevasta taulukosta. Ohjaajia seurassa oli 124.