Valikko

Tapahtumakalenteri

Galleria

Tapahtumakalenteri

KESÄ 2020

Liikuntaseura Pori järjestää tänä kesänä ohjattua liikuntaa niin aikuisille kuin lapsillekin koko kesän kuukausi kerrallaan, hallituksen suositusten mukaisesti. Vahva tahtotilamme ja toiveemme on, että pystymme tarjoamaan leirit, ryhmät ja aikuisten tunnit myös heinä- ja elokuussa. Aloitamme 1.6. Ilmoittautuminen kesäkuun leireihin ja ryhmiin alkaa 26.5Lasten kesäleireihin pääset tutustumaan. klo 10.00. 

Kaikki ilmoittattumiset tapahtuvat seuran ilmoittutumisjärjestelmän kautta. Sivulle pääset tästä.

Lasten kesäleirit löytyvät tästä linkistä.

Lasten kesäryhmät löytyvät tämän linkin takaa

 

Aikuisten aikataulu löytyy sekä seuramme nettisivuilta että facebookista ja instagramista toukokuun lopulla, heti, kun koulujen salitilanne varmistuu. Aikuisille tarjoamme 3-5 erilaista viikkotuntia sekä yksittäisiä treenitapahtumia kuten treenit Mestareiden portailla sekä kahvakuulaa ja uintia Lavian ihanalla uimarannalla. Kesäkuun tunnit ja tapahtumat ovat maksuttomia kaikille niille seuramme jäsenille, joiden jäsenkortti on voimassa kevätkauden loppun. Ei jäsenille kesäkuun tunnit ja tapahtumat maksavat 25€. 

 

Etätreenit

Korona toi mukanaan seuramme historian ensimmäiset etätreenit ja livestriimaukset. On ollut mahtavaa jumpata yhdessä teidän kanssanne ruudun välityksellä. Jos jokin treeni/jumppa on jäänyt tekemättä tai haluat palata siihen uudelleen niin etätreeni-sivulle pääset tästä. Huomaathan, että osa treenistä saattaa hetkellisesti olla mykistettynä musiikin tekijänoikeuksien vuoksi.

 

 

 

Ilmoittautuminen

Porrastreenit lauantaisin klo 11.00-12.00

13.6.
18.7. (jos sallittu)
15.8. (jos sallittu)

 

Kahvakuula ja uinti Lavian uimarannalla tiistaisin klo 18.00

30.6.
28.7 (jos sallittu)
25.8 (jos sallittu)

Kesäkuun tunnit ja tapahtuat kuuluvat jäsentemme kevään jäsenkorttiin, muille kortin hinta on 25 €/ kk ja kertamaksu 7€. Ilmoittautumiset tapahtuvat seuran nettisivujen kautta, ilmoittautumislomakkeella.

Galleria