Galleria

Cheerleading karsinnat 2019

Karsinnat järjestetään joulukuussa ja tarpeen vaatiessa myös elokuussa ja niihin voivat osallistua kaikki halukkaat. Karsintojen tarkoitus on löytää tiettyyn joukkueeseen tietyn tasoisia harrastajia niin, että kaikilla on mukavaa ja turvallista harjoitella omalle taito- ja motivaatiotasolleen sopivia asioita. Karsinnat järjestetään positiivisessa hengessä ja pilke silmäkulmassa, ne ovat tytöille mukava tapahtuma päästä esittelemään omia taitojaan. Monet harrasteryhmäläiset haluavat jossain vaiheessa osallistua karsintoihin ja näin nousta mahdollisesti kilpajoukkueeseen. Näiden nousujen myötä myös harrasteryhmässä vapautuu paikkoja elokuussa ja tammikuussa. Karsintoihin voi osallistua myös ilman varsinaista lajitaustaa.

 

Kilpajoukkueiden karsinnat pidetään joulukuussa alla olevan aikataulun mukaisesti. Ilmoittaudu mukaan 2.12. mennessä toimisto.liikuntaseurapori@gmail.com
ja kerro nimesi, yhteystiedot, aiempi stunttipaikkasi ja harrastustausta.

9.12. klo 17-19.00 Dragonflies (Junnut 2004-2008 synt.) level 2/3 (uusi joukkue)
10.12. klo 19-21.00 Dragons (Minit 2007-2011 synt.) level 2
11.12. klo 17-19.00 Delight (Minit 2007-2011 synt.) level 1
12.12. klo 18.00-20.00 Diamonds (Minit 2009-2013 synt.) aluekilpailut

Devotion (2005 synt. ja vanhemmat) pitää täydennystreenit 11.1. klo 15.00-17.00 ja Dazzlings (2004-2008 synt.) pitävät täydennystreenit 9.1. klo 19.30-21.00.

 

Miten toimin karsintapäivänä?

1. Toivomme kaikilta ennakkoilmoittautumista osoitteeseen toimisto.liikuntaseurapori@gmail.com, mutta myös kisapaikalla voi ilmoittautua
a. ENNAKKOILMOITTAUTMISEN TIEDOT:
• Etu- ja sukunimi:
• Syntymäaika:
• Vanhemman sähköposti ja puhelinnumero:
• Entiset / nykyiset joukkueet (esim. Delight)
• Stunttipaikka, johon karsin:

2. Tulen karsintoihin ajoissa. Vien tavarani Cheer-hallin yläkertaan. Varusteena: urheiluvaatteet + sisätossut

3. Annan kaikille työrauhan ja kannustan kaikkia karsijoita. Yhdessä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä.

4. Kilpajoukkueiden julkaisut selviävät saman päivän aikana. Joukkueet julkaistaan Liikuntaseura Porin, Cheerleader Pori Facebook seinällä ja Liikuntaseura Porin Instagram tilillä.


Miten toimin, jos en pääse osallistumaan karsintoihin?

Mikäli tiedätte, että lapsi ei pääse osallistumaan karsintoihin, niin ilmoitattehan siitä meille (toimisto.liikuntaseurapori@gmail.com). Lisäksi arviointeja varten tarvitsemme tietoa + kuvia / videota.
Paras akro: osaako lapsi flikin, puolivoltin, arabialaisen Paras stunttitaito Nousija: liikkuvuus, hypyt, stuntit Pohja: akro, hypyt, stuntit
Nämä tulee lähettää edelleen osoitteeseen JOUKKUE.liikuntaseurapori@gmail.com


Miten toimin, jos en pääse kilpajoukkueeseen?

Mikäli urheilija ei nyt onnistunut pääsemään kilpajoukkueeseen ja hän on lajia syksyllä seurassa harrastanut, on hänellä edelleen paikka seuran harrasteryhmässä (jos et ole vielä ilmoittanut harrasteryhmä toivetta, tee se pikimmiten). Lajin uudet harrastajat ilmoittautuvat joukkueisiin 2.1. klo 10 alkaen seuran nettisivujen kautta.

Näillä eväillä ja ohjeilla lähdemme karsimaan kohti uutta kilpailukautta uudistuneilla joukkueilla ja motivoituneiden valmentajien kanssa. Tervetuloa karsimaan – Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

t. Kristiina ja Anette + DSC valmentajat

Galleria