Joukkuevoimistelussa yhdistyy taito ja elämys

AVOIMET TREENIT 2010-2014 syntyneille elokuussa

Liikuntaseura Porissa voi liikkua monipuolisesti monen eri lajin parissa. Yksi näistä lajeista on joukkuevoimistelu.

Joukkuevoimistelun valmennusjoukkueet hakevat uusia voimistelijoita, joten järjestämme avoimet treenit 2010-2014 syntyneille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille.

Tervetuloa tutustumaan joukkuevoimistelun maailmaan ja seuramme valmennusryhmiin cheerhallille, Mehiläishaukantie 1.


Maanantaina 9.8. ja tiistaina 10.8.
* Elidea (2013-2014 syntyneille) klo 16.30-17.30

* Breksia ja Sirine (2010-2012 syntyneille klo 17.45-19.00

Ilmoittautuminen viimeistään 5.8.: marja.liikuntaseurapori@gmail.com

 

Joukkuevoimistelu - valmennusjoukkueet & harrasteryhmät

Valmennusjoukkueiden esittelyt ja treeniajat näet kunkin joukkueen kohdalta. 

  

Joukkuevoimistelu Liikuntaseura Porissa

Joukkuevoimistelun harrasteryhmiä on seurassa neljä: nuppuvoimistelun ryhmä 4-5-vuotiaille ja 6-7-vuotiaille sekä joukkuevoimisteluharrasteryhmä Opaali 8-11-vuotiaille. Voit tutustua ryhmiin tarkemmin harrasteliikunnan osiossa.

Voit hakea  joukkuevoimistelun valmennusjoukkueisiin: Elidea (synt.2013-2014), Breksia (synt. 2010-2012) Sirine (synt. 2010-2012), Sirium (synt. 2008-2010), Zirkonium (synt. 2006-2007), Mineral (synt. 2002-2005).

Lisätietoja:

Kati Taipale katit.liikuntaseurapori@gmail.com

Marja Koskinen marja.liikuntaseurapori@gmail.com 

toimisto.liiikuntaseurapori@gmail.com

 

 

Joukkuevoimistelu lajina

"Jokainen liike on osa kokonaisuutta. Vaikea tasapaino onnistuu, voimistelijat hyppäävät keveästi ilmaan täsmälleen samaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä liike on jo virrannut saumattomasti seuraavaan. Onnistumisen ja voimistelun riemu on käsin kosketeltavaa. Yhden sijaan matolla on monta, mutta he kaikki tähtäävät samaan – yhteistyön, lukuisien harjoitustuntien ja joukkueen kanssa vietettyjen hetkien kautta syntyy kokonaisuus, jossa kaikki ovat kuin yhtä. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito." (voimistelu.fi)

Joukkuevoimistelu yhdistää taidon ja koskettavan elämyksen. Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.

Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galleria