Galleria

Kuiske

Kuiske

on Ulvilan Voimistelu ja Liikunnan ja Liikuntaseura Porin yhteinen aikuisten naisten tanssillisen voimistelun joukkue. Joukkue perustettiin syksyllä 2018 voimistelun tai vastaavan taustan omaavista naisista (taidot saivat olla ruostuneet....), jotka sitoutuvat treenaamaan tavoitteellisesti. Joukkue esiintyy seurojen näytöksissä sekä osallistuu yleensä kahteen kilpailuun syksystä kevääseen kestävällä toimintakaudella. Kullakin toimintakaudella opetellaan uusi koreografia. Joukkueen ikäjakauma on laaja eli noin 30-55 vuotta.
Syyskausi alkaa 1.9. aiemmalla kokoonpanolla.

Tule tustusmaan

lajiin tanssillisen voimistelun avoimelle tunnille (Toejoki ma klo 19.30-20.15). Ole yhteydessä valmentajiin, jos haluat liittyä mukaan Kuiskeen joukkueeseen.

Seuraa Kuistetta Instagramissa @kuiske_tanssillinen_voimistelu

Treenaika

Maanantai 19.30- n. 21 Toejoen koulu
Lisäksi noin kerran kuukaudessa ohjelmatreeni pe klo 18-20 Itätuulen koululla.


Valmentajat

Pia Kiuru, Kati Taipale ja Emmi Tuomi

Kausi 2019-2020
Joukkue osallistui koreografialla ”Aina vierelläsi” kahteen kilpailuun: 30.11.2019 Lumo-aluetapahtuma Raisiossa sekä 8.12. TUL avoimiin mestaruuskilpailuihin Tampereella. Lisäksi Kuiske esiintyi 2.12. Meri-Porin koululla Joulustarassa

Kausi 2018-2019
Joukkue osallistui koreografialla "Natural Woman" keväällä 2019 seuraaviin kilpailuihin:
1. Tanssillisen voimistelu Cup 2 -kilpailu Vantaalla, sijoitus 9.
2. TUL:n Joukkuevoimistelun mestaruuskilpailut Turussa, sijoitus 3.
Koreografia "Natural Woman" palkittiin kaikkien aikuissarjojen parhaana.
Joukkue esiintyi lisäksi Ulvilan Voimistelu ja Liikunnan ja Liikuntaseura Porin kevätnäytöksissä Porin Promenadikeskuksessa.
.

 

Galleria